De 5 tekenen dat je partner de real deal is

Is dit de ware, of niet?

Lees ook

Als je een lange tijd met je partner samen bent, dan zal er vroeg of laat een dringende vraag in je hoofd rond gaan spoken. 'Is dit degene met wie ik wil trouwen?' Natuurlijk is hier geen afvinklijstje voor vastgelegd en moet je uiteindelijk je eigen gevoel volgen. Maar, wellicht kunnen deze tekenen je keuze iets makkelijker maken. Experts onthullen vijf signalen dat je partner de real deal is. 

1. Jullie overwinnen ruzies

Het is natuurlijk geen goed teken als jullie elkaar non-stop zitten te jennen. Maar, wanneer jullie ruziën en er vervolgens weer snel bovenop komen, kan je partner wel eens de ware zijn. “Als je partner zich open opstelt in een argument en met je in gesprek blijft gaan, dan hebben jullie de capaciteiten om moeilijke tijden te doorstaan”, aldus David Klow, trouw- en familietherapeut.  

Lees ook: Dit zijn de voordelen van het hebben van een 'oudere' partner

2. Jullie lachen vaak samen

Lachen is het beste medicijn. Lachen jullie veel? Dan is dit een teken dat je partner the one is. “Het gaat niet alleen om plezier maken”, zegt Roudabeh Rahbar, erkend psycholoog in Californië. “Lachen is een teken dat jullie je beiden kwetsbaar op kunnen stellen.”

3. Jullie hebben al een hoop doorstaan


Relatie-expert Rhonda Richards-Smith vertelt dat wanneer je samen al een hoop hebt doorstaan, je zelfverzekerd in het huwelijksbootje kunt stappen. “Sterke relaties ontstaan door uitdagingen, gebroken harten en teleurstellingen.”

4. Je voelt je op je gemak bij je partner

En we bedoelen niet dat je in je joggingbroek naar hem of haar toe durft te gaan. “Wanneer je volledig vertrouwd bent met je partner en je je veilig, gerespecteerd en geëerd voelt, is dit een goed teken”, legt persoonlijk adviseur Janelle Alex uit. “Zo kun je je dromen volgen, wetende dat je geliefde er altijd zal zijn.”

5. Jullie hebben dezelfde levensdoelen

“Je kunt gerust met iemand daten die niet dezelfde levensdoelen heeft, maar trouwen komt er dan niet aan te pas”, zegt Colin Christopher, klinisch hypnotherapeut en auteur van Manipulate the Date. “Wil je partner kinderen? Hoeveel? Wat is zijn of haar kijk op geld? Dit zijn allemaal punten die jullie zouden moeten bespreken.”

Vijf signalen of niet, wanneer het goed voelt dan voelt het goed!

Bron: Glamour US | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook