Beyoncé onder vuur tijdens optreden bij herdenking Kobe Bryant

De zangeres was duidelijk.

Lees ook

Beyoncé trad gisteravond op bij de herdenking van de overleden basketballer Kobe Bryant. De zangeres was duidelijk tegenover alle paparazzi, en wilde géén foto's tijdens haar optreden. Daar was niet iedereen het mee eens, want Beyoncé kreeg aardig wat kritiek over zich heen. 

Kritiek

Verschillende fotografen waren het niet met eens met het besluit van Queen Bey. “Het is een belediging naar de familie Bryant en alle fans toe”, meldt een aanwezige fotograaf tegenover PageSix.

Lees ook: Dit is hét beautygeheim waar Beyoncé bij zweert


Reacties

Volgens deze fotograaf zou er alleen tijdens het optreden van Beyoncé geen foto's gemaakt mogen worden, terwijl dat wel mocht tijdens optredens van Alicia Keys en Christina Aguilera. ”Beyoncé is zo'n controlfreak wat betreft haar imago, dat ze zelfs bij deze bijzondere gelegenheid de touwtjes in handen wilde hebben”, stelt hij.

“Dat kun je doen bij je eigen concert, maar niet bij zo'n beladen herdenking. Deze dag ging niet om haar, maar om Kobe en Gianna. Dat zij als enige eist dat er geen foto's gemaakt mochten worden, zegt wel wat over haar attitude”, aldus de fotograaf.

Tegenreacties

Daarentegen zijn er ook fans van Beyoncé die het op social media voor haar opnemen. “Organisatoren van de herdenking hebben foto's niet alleen voor Beyoncé optreden verboden, maar ook uit respect naar Kobe's kinderen, dat is wel zo netjes”, klinkt het op Twitter.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook