Prinses Alexia weet in Lech op hilarische wijze de show te stelen

De royal princess was ook gisteren weer het onderwerp van gesprek.

Lees ook

De koninklijke familie verzamelden zich gisteren in Lech voor het jaarlijkse fotomoment voor de pers. En waar Amalia's jongere zusje Alexia vaak de show weet te stelen, was de royal princess ook gisteren weer het onderwerp van gesprek. 

De show stelen

Ze mag dan wel niet de kroonprinses van ons land zijn, dat betekent niet dat ze in Amalia's schaduw staat. Integendeel zelfs. De prinses weet namelijk altijd wel de show te stelen. Zo ook gisteren.

Lees ook: Koningin Elizabeth neemt heftig besluit rondom Harry en Meghan


Oeps

Nadat er foto's van de gehele koninklijke familie werden gemaakt, bleef de pers nog heel even hangen voor wat actievideo's. Alexia besluit de pers precies te geven waar ze om vragen, en besluit als een echte royal nog even te wuiven. Mét haar ski-stok in haar handen.

Hoewel het even goed gaat, laat Alexia de stok alsnog vallen. En dat zorgt voor een hilarisch moment. Alexia vergeet namelijk duidelijk even de pers en roept: “K*t, k*t!” Daarmee treedt de prinses lichtjes in de voetsporen van haar vader, die als jong mannetje tijdens een persmoment riep: “Alle Nederlandse pers, opgerot!” Zo vader, zo dochter?  

Bron: Grazia | Beeld: BSR | Video: Shownieuws, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook