Marie Claire’s weekendtips

Van een vrijmibo tot sterrenkijken in Artis.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Vrijmibo

Het weekend goed inluiden doe je natuurlijk bij de maandelijkse vrijmibo van Edelwise. Het Sieraad wordt zoals altijd weer omgetoverd tot een groot circus. Ga vooraf eten bij Edel of sluit later in de avond aan bij de borrel. Kaartjes worden verkocht aan de deur.

Wanneer:
Vrijdag 28 februari | 18:00 – 03:00 uur

Waar:
Edelwise
Amsterdam

Sterrenkijken

Wist je dat de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde elk jaar landelijke sterrenkijkdagen organiseert? Zo kun je op zaterdag naar het Planetarium in Artis. Vergoot je kennis van astronomy en als je graag naar de sterrenhemel wilt kijken, loop dan naar buiten want daar staan meerdere telescopen. Entree is gratis en tot en met 22:30 uur, kan er elk half uur een nieuwe groep naar binnen.

Wanneer:
Zaterdag 29 februari | 19:00 – 23:00 uur

Waar:
Artis-Planetarium
Amsterdam

Little Women

Een nieuwe verfilming van de klassieker over de gezusters March. Schrijfster Jo March (Saoirse Ronan) moet terug naar huis om voor haar zieke zus Beth te zorgen. Via flashbacks leer je ook de zussen Meg (Emma Watson), Amy (Florence Pugh) en de rest van de familie kennen. Met rollen voor o.a. Meryl Streep en Laura Dern.


Waar:
Bioscopen in heel Nederland

Nieuw warenhuis

Warenhuis TK Maxx heeft vandaag haar deuren geopend in Arnhem. Het is het dertiende filiaal en de nieuwe winkel zit in het voormalig V&D pand op het Johnny van Doornplein. Wat je er kunt vinden? Een grote selectie aan mode, schoenen én accessoires. Enne, daarnaast hebben ze ook een uitgebreide beauty- en homeware afdeling. De andere vestigingen zitten in Almere, Apeldoorn, Amsterdam (2x), Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2x) en Zoetemeer.

Wanneer:
Vanaf donderdag 27 februari

Waar:
Johnny van Doornplein
Arnhem

Bron: Artis, Edelwise, Jessica van Zanten | Beeld: Jason Lloyd-Evans | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook