Dit zijn de meest voorkomende problemen tijdens een vrijpartij

Zes herkenbare dingen.
Dit zijn de meest voorkomende problemen tijdens een vrijpartij

Sex maakt een groot deel uit van een relatie. Het is een manier om je op een dieper niveau te verbinden en intimiteit te hebben. Maar het komt vaak genoeg voor dat het op seksueel gebied niet werkt tussen partners. Daarom de meest voorkomende sex gerelateerde problemen waar iedereen weleens mee struggled.

1. Verschillende libido's

Dit is waar de ene partner vaker of juist minder vaak seks wil dan de andere. Dit probleem komt vaak voor. Probeer naar elkaar toe te komen door erover te praten.

Lees ook: 7 manieren om meer plezier tijdens de sex te hebben

2. Te weinig voorspel

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen gemiddeld 18 minuten voorspel nodig hebben om genoeg opgewonden te raken voor sex. Bespreek wat jouw wensen zijn en luister naar die van je partner. Communicatie is heel erg belangrijk.

3. 'Saaie' sex

Daag jezelf uit en kijk samen of jullie misschien een aantal veranderingen kunnen toepassen in jullie seksleven. Ga bijvoorbeeld opzoek naar een spannend speeltje of probeer een keer een nieuw standje uit.

4. Geen tijd ervoor

Of je nu kinderen hebt, een stressvolle carrière of beide, het is super makkelijk om een gebrek aan sex te wijten aan een drukke agenda. Maar dit is geen kwestie van tijd, maar een kwestie van prioriteiten. Plan samen in wanneer jullie tijd voor elkaar maken.

5. Orgasme

Het is belangrijk dat jullie beiden evenveel plezier ervaren tijdens de intieme daad. Jouw plezier telt dus ook. Kijk samen met je partner naar hoe jullie beiden tot een hoogtepunt kunnen komen.

6. Droog

Als je daar beneden droog bent, kan het de sex pijnlijk maken. Ga dan vooral niet door met de vrijpartij, maar geef aan dat je bijvoorbeeld meer voorspel nodig hebt.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f00e5c9f036f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });