Is dit het bewijs dat Ed Westwick terugkeert in Gossip Girl?

Na acht jaar komt HBO Max met een vervolg.

Is dit het bewijs dat Ed Westwick terugkeert in Gossip Girl?

De reboot van Gossip Girl is een feit. Na acht jaar komt HBO Max met een vervolg van de populaire serie, waarin naar verluidt heel wat bekende gezichten terugkeren. En daar is Ed Westwick er misschien een van.

Terugkeer

Zo liet Chace Crawford, die in de serie Nate Archibald speelt, al doorschemeren graag terug te keren, en liet Blake Lively, oftewel Serena van der Woodsen, in een interview weten dat ze een terugkeer niet uitsluit.

Toch is er één iemand die absoluut niet haar return maakt, namelijk: Leighton Meester. Zij heeft een streep onder haar rol als Blair Waldorf gezet en focust zich voortaan op andere projecten. 

Lees ook: 8 dingen die we tot nu toe weten over de reboot van Gossip Girl

XoXo

Maar ondanks het feit dat Leighton niet terugkeert, lijkt de acteur daar heel anders over te denken. Zo schreef hij bij een foto op Instagram eind januari "Xoxo" en poseerde hij vorige week voor een wagen met de tekst "Morisson Hotel". Voor fans reden genoeg om te vermoeden dat ook Ed terugkeert in de razendpopulaire serie. "Heeft Chuck Bass een nieuw hotel?", reageert een follower.

Of dat de acteur echt terugkeert is nog even afwachten. In de tussentijd nog maar eens alle seizoenen van Gossip Girl op Netflix terugkijken?

Celebrity
  • Grazia
  • Gossip Girl