Dit zijn de meest voorkomende ergernissen binnen een relatie

Herken jij deze vier irritaties ook?

Lees ook

Irritaties zijn er blijkbaar genoeg binnen relaties. Dat blijkt maar weer uit een gigantische lading aan reacties op een simpele vraag op Reddit: “Wat stoort je het meest aan je partner?”. Maar liefst 23.000 mensen deelden binnen één dag tijd hun antwoord. Daar kwamen een paar ergernissen overduidelijk het meest naar voren. Herken jij ze?

Vervelende bedgewoontes

Heel wat Reddit-gebruikers lieten weten zich vooral te ergeren aan de vervelende bedgewoontes van hun partner. Een veelvoorkomend voorbeeld? Sokken in de slaapkamer. Zo kaarten een aantal gebruikers aan het vreselijk te vinden als hun partner zijn of haar sokken aanhoudt tijdens de sex. Ook het laten slingeren van sokken blijkt een echte no-go te zijn.

Lees ook: 4 Gouden tips voor een betere relatie


Het huishouden

Ook als het om het huishouden gaat, zijn er flink wat dingen die irritaties opwekken. Zo storen veel Reddit-gebruikers zich aan vieze borden in de gootsteen, afwas die lange tijd blijft staan en vaatwassers die niet goed worden ingeruimd. 

Persoonlijke trekjes

Snurken, je kunt er misschien niets aan doen, maar vervelend is het zeker. Ook partners die door elk minuscuul detail in paniek schieten zijn volgens een aantal Reddit-gebruikers grote stoorzenders.

Met stipt op één

Toch is er één ergernis die met stip op één staat en dat is snoozen. Oftewel: opstaan elke keer weer een beetje uitstellen door de wekker keer op keer af te laten gaan en opnieuw te zetten of op 'snooze' te klikken.

Zo schrijft een mannelijke gebruiker: “Ze zet de wekker een uur te vroeg en gebruikt dan heel de tijd de 'pauzeknop' voor ze opstaat. Dit zou tot een scheiding kunnen leiden (bijna, dan).” Oops…

Bron: Nieuwsblad | Beeld: The Break-Up

Laatste nieuws

Zie ook