Marie Claire’s beautynieuws

Het belooft niets dan moois deze lente.

De laatste weetjes die je wilt weten op het gebied van beauty. Elke maand tippen we de nieuwste producten, van verzorgende mascara's tot aan fijne lippenbalsems. Deze nieuwe producten zijn aankomend seizoen te vinden in de winkel. 

1. Doe maar roze

Een parfum met rozen, roze peperkorrels en amber, in een knalroze flacon. Dat klinkt misschien zoetsappig, maar door patchoeli en bergamot is de nieuwe geur van Narciso Rodriguez alles behalve truttig.

Lees ook: Beautytrend: de cateye mag dit seizoen groot, groter, grootst

2. In de lift

De Le Lift-lijn van Chanel is vernieuwd en bevat een natuurlijk concentraat van alfalfa-kiemen, dat dezelfde werking heeft als retinol. De oogcrème werkt op rimpels rond de oogzone, maar ook op pigmentvlekjes en puffy eyes.

3. Let’s roll

Na succes van de gezichtsroller, komt CouCou met een tool voor je lijf, geïnspireerd op Braziliaanse massagetechnieken. Hij zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie, lift de huid en vermindert vetophoping.

4. Goed begin

Extract uit de lotusbloem staat bekend om z'n kalmerende en verzachtende werking. Warm een paar druppels op met je handen en breng die, al deppend, aan op een gereinigde huid.

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: Jason Lloyd-Evans

Laatste nieuws