Anna Nooshin emotioneel in video

Ze is bijzonder openhartig over haar privéleven en onzekerheden.

Lees ook

In een nieuwe IGTV van Anna Nooshin is de business woman bijzonder openhartig. Zo heeft ze een aantal privé tegenslagen gehad en vertelt ze over haar onzekerheid

Onzeker

Anna laat weten dat haatreacties een behoorlijk effect hebben gehad op haar gesteldheid. “Nu ik er zo over praat, word ik er best wel verdrietig van”, vertelt ze terwijl ze haar tranen nog net kan bedwingen.

“Ik wil echt niet janken, dus dat ga ik ook niet doen. Ik denk wel echt dat het effect heeft gehad op hoe ik me voel. Maar ik snap dat dit het werk is wat ik heb gekozen.”


Lees ook: Doutzen Kroes deelt intieme beelden op de wc

Privé tegenslagen

Verder vertelt ze dat ze hier liever wat sterker in zou staan. “Ik zou willen dat ik iemand was die heel sterk is en kon zeggen: het boeit me allemaal niks. Het heeft me wel wakker geschud, zo van: dit is dus hoe je denkt over jezelf.”

Anna laat weten dat de haatreacties soms de hele dag door haar hoofd spoken. “Ik zit er soms vervolgens de hele dag mee, of veel langer. Maar het is aan mij om met die tekortkoming van mezelf om te gaan. Het raakt me meer dan ik dacht.”

De presentatrice vertelt dat ze is gestopt met vloggen vanwege haar onzekerheid en veel privé tegenslagen. Zo is onder andere haar vader overleden, kwam er een eind aan haar relatie met Danny Roumimper en is haar stiefvader overleden.

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook