Zien: BN’ers roepen iedereen op om thuis te blijven

'Blijf thuis'.

Lees ook

Ondanks de coronacrisis en het advies om 1,5 meter afstand te houden, waren er afgelopen weekend veel Nederlanders op straat, in het park en op het strand te vinden. RUMAG heeft samen met een grote groep BN'ers, waaronder Katja Schuurman, Chantal Janzen, Carolien Spoor, Linda de Mol en Humberto Tan, een duidelijk video voor alle Nederlanders.

Strengere maatregelen

Maandagavond werd bekend dat het kabinet de corona-maatregelen aanscherpt. Alle evenementen en bijeenkomsten, maakt niet uit hoe groot of klein, zijn verboden tot zeker 1 juni. Daarnaast mag de politie ingrijpen als drie of meer personen minder dan anderhalve meter afstand van elkaar houden. En daarnaast zijn de regels voor quarantaine aangescherpt. Als één gezinslid koorts heeft, moet iedereen thuisblijven.

Ook worden er boetes, die kunnen oplopen tot 400 euro, uitgedeeld als je je niet aan deze maatregelen houdt. Dat hebben premier Mark Rutte en de ministers Hugo de Jonge (Volksgezondheid), Martin van Rijn (Medische Zorg) en Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) maandagavond bekend gemaakt.

Lees ook: Flinke paniek in Buckingham Palace door coronabesmetting

Blijf thuis

Kijk hieronder de video van RUMAG in samenwerking met een grote groep BN'ers.

Bron: RTL Boulevard, AD,nl, Hart van Nederland | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook