Hebben: dit product verzorgt je huid van binnenuit

Zodat je huid soepel en elastisch blijft, waardoor je rimpels en lijntjes tegengaat.

Lees ook

Wist je dat tussen je 25e en je 30e levensjaar het collageengehalte in je huid met 1-2% per jaar begint af te nemen? Wanneer dit afneemt, verliest je huid een deel van haar weerstand tegen de effecten van zon, vervuiling, voeding, mimiek, roken et cetera. Enne, dit betekent ook dat je sneller rimpels en lijntjes kunt gaan zien.

Van binnenuit

Hoe je dit kunt tegengaan? Door collageen van binnenuit te te voegen! Dit helpt de elasticiteit van de huid te behouden en dus ook de weerstand tegen de oorzaken van rimpels en lijntjes te vergroten. En laat Oslo Skin Lab daar nu juist op inspelen.

Oslo Skin Lab ontwikkelt beautysupplementen en -producten en maakt daarbij alleen gebruik van ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond. In 2016 is Oslo Skin Lab in Noorwegen opgericht. Na Zweden, Denemarken, Finland en Tsjechië, is OSL sinds eind 2019 ook in Nederland verkrijgbaar. En in Scandinavië is het merk al zeer populair en kent inmiddels iedereen het. Ook heeft het product The Solution daar al verschillende toonaangevende beautyawards gewonnen.

De oplossing

Goede voeding kiezen en voldoende water drinken hebben een zichtbaar effect op je huid. Als je een zwaar weekend hebt gehad met veel alcohol, suiker en weinig slaap, zie je dat vaak ook aan je huid. Andersom werkt het hetzelfde, als je verstandige keuzes maakt, zie je dat terug aan de buitenkant. The Solution verhelpt niet alleen de opgelopen schade, maar ook de ontwikkeling van nieuwe rimpels wordt vertraagd.

Zo werkt het


The Solution is een natuurproduct, zonder toevoegingen van overbodige stoffen zoals vulmiddel of smaakstoffen. Omdat het poeder geen geur of uitgesproken smaak heeft, kun je het aan elke vloeistof toevoegen of bijvoorbeeld door je smoothie, havermout of salade roeren. En omdat het in handige sachets verpakt zit, is het heel makkelijk in gebruik.

Een pakket bevat 28 dagelijkse dosis van 2.5 gram, genoeg voor vier weken! Als je nu member wordt via Marie Claire krijg je 50% korting op je eerste verpakking. Vervolgens ontvang je iedere 4 weken een nieuwe verpakking, zonder verplichte afname (je kunt dus op ieder moment opzeggen). Zo kom je nooit zonder te zitten en kun je je nieuwe routine makkelijk volhouden. Probeer het nu zelf uit met de speciale kortingscode van Marie Claire. Klik “hier” om gebruik te maken van deze code.

Bron: Oslo Skin Lab | Beeld: Oslo Skin Lab

Laatste nieuws

Zie ook