Winnen: (2x) de bamboo wandlamp ‘Kalimantan’ van Wooden Amsterdam

Even iets leuks in deze bijzondere periode.

Lees ook

In deze bijzondere periode, wat veel angst en onzekerheid met zich mee brengt, kunnen we wel iets leuks gebruiken. En wat dat betreft, heeft Marie Claire goed nieuws. We mogen namelijk 2x de bamboo wandlamp Kalimantan van Wooden Amsterdam weggeven.

Wooden Amsterdam

Sinds 2016 biedt Wooden Amsterdam een breed assortiment van design items waar duurzaamheid, innovatie én vakmanschap centraal staan. Allemaal, de naam verklapt het al, gemaakt van hout. Met grote en kleine items kun je het zo gek maken als dat je zelf wilt. Denk aan toffe houten gadgets, -accessoires en eyecatchers voor in huis. Van een houten broche tot aan telefoon én MacBook covers.

Winnen


Je maakt nu kans op de bamboo wandlamp Kalimantan van Wooden Amsterdam ter waarde van €119. Wat je moet doen? Vul het onderstaande winformulier in, vertel ons waarom jij 'm graag wil winnen, like het Instagram-account van Wooden Amsterdam en wie weet heb jij straks prijs. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram ook niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 10 april. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Niet gewonnen? Dan hebben wel alsnog leuk nieuws. Met de kortingscode MarieClaire10 krijg je nu 10% korting op alle producten, inclusief artikelen die in de sale zijn.

Beeld: Wooden Amsterdam

Laatste nieuws

Zie ook