Romee Strijd verhuist terug naar Nederland

"Nooit gedacht dat we terug zouden gaan."

Lees ook

Ze woonde samen met hubby Laurens van Leeuwen in een prachtig appartement in New York, maar Romee Strijd vertelt in haar nieuwste YouTube-video dat ze offish terug naar Nederland komt.

Huis gekocht

De twee kochten in 2018 al een huis in Amsterdam, maar pakken nu opnieuw de verhuisdozen. Ze gaan namelijk terug naar waar ze vandaan komen: het Zuid-Hollandse Zoetermeer.

“We hebben onlangs een huis gekocht in de plaats waar we vandaan komen. Best grappig, want ik had nooit gedacht dat we terug zouden gaan, helemaal nadat we in New York hebben gewoond”, vertelt ze een nieuwe Q&A op YouTube.


Lees ook: Zien: Romee Strijd geeft kijkje in haar appartement in Amsterdam

Huisje, boompje, beestje

Met het oog op de toekomst heeft het stel besloten toch de sprong in het diepe te wagen en zowel hun geliefde Amsterdam als New York, waar ze de afgelopen maanden in hotels verbleven, vaarwel te zeggen. 

“We zagen een heel mooi huis, met een tuin en alles. Het is binnen een jaar klaar, dus we zullen dan verhuizen.” Wel wordt al snel duidelijk waarom Romee en Laurens een huis met tuin en alles erop en eraan wel zagen zitten, namelijk: baby's.

“En misschien een hond. Laurens wil graag een grote hond. Ik ben er nog niet over uit, maar we gaan het zien.” 

Toch zal het stel hun tijd niet alleen in Zoetermeer doorbrengen. Voor Romee's werk als topmodel vliegen de twee heel de wereld over en zullen ze nog steeds regelmatig in New York blijven komen. Zodra de coronacrisis voorbij is dan….

Bron: Grazia | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook