Smells good: mooie kaarsen met ontspannende geuren

In een tijd waarin we verplicht aan huis gekluisterd zijn, is het des te belangrijker om van je huis een thuis te maken.

Lees ook

In een tijd waarin we verplicht aan huis gekluisterd zijn, is het des te belangrijker om van je huis een thuis te maken. Een plek waar je je thuisvoelt, en waar je, ondanks eventuele stress van alles wat er in de wereld gebeurt, tot rust komt. Het branden van een geurkaars kan daarbij helpen.

Beauty editor Marjolein

“In deze tijd van thuiszitten probeer ik nieuwe 'gewoontes' te ontdekken. Ik zag de app Balance ergens voorbij komen als tip voor het oefenen van mediteren. Eerlijk gezegd dacht ik altijd dat mediteren niks voor mij was, omdat ik nogal weinig geduld heb. Maar ik moet zeggen, met deze app gaat 't me prima af. Hoop dat ik deze nieuwe habit vol kan houden als de wereld weer normaal is. Een andere habit die ik er zéker in ga houden, is het branden van geurkaarsen. Verspreid door het huis had ik meerdere exemplaren staan, maar allemaal ongebruikt, want: ze staan gewoon mooi, toch zónde om aan te steken? Inmiddels hebben meerdere kaarsen eraan moeten geloven. Deze exemplaren kwamen positief uit de test.”

Lees ook: 5 fouten die je maakt tijdens het reinigen van je gezicht

5 geurkaarsen

1. Marie-Stella-Maris No. 92 Objets d'Amsterdam set
De zeep en handcrème van deze lijn zijn ook een aanrader! En woon je in Amsterdam? Dan komt het team van Marie-Stella-Maris je zeep op gepaste afstand bijvullen bij je thuis! 
Marie-Stella-Maris No. 92 Objets d'Amsterdam set, € 69


2. Boy Smells Scented Candle 'Les'
Deze ruikt een beetje fruitig, maar toch ook warm. En het mooie omhulsel krijgt een tweede leven als 'ie op is. Met een waxinelichtje erin kan 'ie er ook prima mee door.
Boy Smells Scented Candle 'Les', € 39

Dit bericht bekijken op Instagram

So lit it burns🔥 FALL in love with #boysmells 🍂🧦

Een bericht gedeeld door The Coucou Club (@thecoucouclub) op

3. Jo Malone geurkaars 'Wood Sage & Sea Salt'
Van alle parfums van Jo Malone is 'Wood Sage & Sea Salt' mijn favoriet. Niet zo gek dus dat ik deze bijbehorende kaars ook lekker vind ruiken.
Jo Malone geurkaars 'Wood Sage & Sea Salt', € 53

4. Dior Maison Christian Dior Bois d'Argent
Ik mocht een tijd geleden de parfumeur van Dior interviewen, en in zijn laboratorium in Grasse stond deze hele Maison Christian Dior-collectie van geuren en bijbehorende kaarsen uitgestald. Zó mooi.
Dior Maison Christian Dior Bois d'Argent, € 75

5. Diptyque Feuille de Lavende mini geurkaars
De geur van lavendel heeft een ontspannende werking, dus deze gaat in de slaapkamer.
Diptyque Feuille de Lavende mini geurkaars, € 30

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: Ellieelien, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook