Autch: Harry en Meghan nemen ingrijpende beslissing

Prins Harry en Meghan Markle zijn er klaar mee, de twee hebben een ingrijpende beslissing genomen.

Lees ook

Prins Harry en Meghan Markle zijn er klaar mee! De twee hebben een ingrijpende beslissing genomen rondom de Britse media, en willen een aantal van hen voortaan niet meer te woord staan.

Britse tabloids

De prins is sinds het overlijden van zijn moeder, prinses Diana, nooit fan geweest van de Britse tabloids, en ook tijdens zijn relatie met Meghan heeft hij regelmatig zijn ongenoegen geuit.

Ook de voormalige Suits-actrice kan de Britse tabloids weinig waarderen. “Ik heb nooit gedacht dat het makkelijk zou zijn, maar wél eerlijk”, vertelde ze eerder al in een interview tijdens een reis door Zuid-Afrika.


Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle maken pijnlijke fout

Niet welkom

Nu de twee verkast zijn naar Los Angeles en de afgelopen tijd alles op een rijtje hebben kunnen krijgen, hebben de twee besloten vier Britse tabloids in de toekomst niet meer te woord te staan.

Dit maakten zij zelf bekend door een brief naar de hoofdredacties van de desbetreffende redacties te sturen, waarin zij hen mededeelden voortaan niet meer welkom te zijn bij persbijeenkomsten. Ook krijgen ze geen foto's en persberichten meer toegestuurd. 

Bron: Grazia | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook