Zwangere Katja Schuurman showt babybuik

De presentatrice geniet door de self quarantaine optimaal van haar zwangerschap.

Lees ook

Katja Schuurman geniet door de self quarantaine optimaal van haar zwangerschap. De presentatrice is op dit moment vijf maanden zwanger en ook haar buik groeit inmiddels behoorlijk hard.

Baby bump

Katja en manlief Freek van Noortwijk maakte anderhalve week terug een meisje te verwachten. En die lijkt goed te groeien. “Mijn buik… Ja, die is al best wel dik hoor voor vijf maanden”, vertelt ze terwijl ze haar baby bump in haar zwangerschapsbroek showt. 

Lees ook: Zien: prachtige gezinsfoto Chantal Janzen


Uitrusten

Net zoals de rest van Nederland zit ook Katja door het coronavirus veel aan huis gekluisterd. Al vindt ze dat stiekem niet zo heel erg. “Ik ben best wel moe, dus wat betreft komt het wel goed uit dat ik niet heel hard aan het werk ben nu. En dat ik vel thuis zit en veel tijd doorbreng met mijn dochter. Dat is hel erg fijn. Maar voor de rest is het best wel een troosteloze bedoeling.”

Gelukkig maakt Katja zich niet extra veel zorgen om haar zwangerschap. ”Ik ben niet meer of minder angstig dan andere mensen.”

Zo heeft de mommy to be aan het begin uitgebreid research gedaan en werd ze eigenlijk gelijk gerustgesteld. “Ik schijn, met de kennis die er is, niet extra kwetsbaar te zijn. Dus daar ga ik maar vanuit.”

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook