Yes: The Hunger Games krijgt een vierde deel

Enne, het vierde deel komt al sneller uit dan je denkt.

Lees ook

The Hunger Gamesfans moesten even geduld hebben, maar het is dan eindelijk een feit: het vierde deel komt eraan! Dit is alles wat we er tot nu toe over weten. 

Vierde deel

Het vierde deel gaat over het verhaal van het boek The Ballad of Songbirds and Snake dat over een maand verkrijgbaar is. Dit boek is geschreven door dezelfde schrijfster als de andere boeken, Suzanne Collins

Lees ook: Zo kun je veel meer Netflix-films en series kijken

Het verhaal

De focus van het boek ligt op president van Panem en speelt zich een halve eeuw voor het eerste boek uit de reeks af. De politicus heeft goede looks en wordt verkozen tot mentor van de Hongerspelen. Dit is het moment dat hij verandering mogelijk ziet voor zijn fortuin. Al loopt dit net wat anders dan verwacht, wanneer hij een meisje uit District 12 moet begeleiden. 

Of we oude bekenden terug gaan zien? De grote hoofdrolspelers Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson helaas niet. Dit is omdat het zich ver terug in de tijd afspeelt. We zullen dus een aantal nieuwe personages zien, al zullen we nog even geduld moeten hebben om te weten wie dit zijn. 

The Hunger Games bracht eerder al drie delen uit, namelijk: The Hunger Games, Catching Fire, Mockingjay part 1 & 2.

Bron: Grazia | Beeld: The Hunger Games

Laatste nieuws

Zie ook