Leer goed slapen met Slaapfitness

IKEA ontwikkelde samen met een paar experts Slaapfitness.

Lees ook

Heftige dromen, woelen in de warmte of juist veel piekeren: het is goed mogelijk dat je juist nu moeite hebt om de slaap te vatten. Eén troost: goed slapen kun je leren. Hoe? IKEA ontwikkelde samen met experts op basis van wetenschappelijke inzichten Slaapfitness.

Nachtrust

Hoe tevreden ben jij met je nachtrust? Twee op de drie Nederlanders zijn niet tevreden over de kwaliteit van hun nachtrust. Hopelijk hoor jij daar niet bij, want slapen is even belangrijk voor je gezondheid als lichaamsbeweging en goede voeding. Lig je dus, omdat het volle maan is of omdat je nu extra veel piekert, wakker, onthoud dan dat je goed slapen kunt leren.

Lees ook: Waarom je nooit moet slapen met nat haar

Slaapfitness

Om je aan een goede nachtrust te helpen, deelt IKEA in samenwerking met OneFit, Slaapfitness een online videosessie waarin slaapcoach Anouk Puister in twintig minuten van alles vertelt over goed slapen, slimme slaaphacks, ademhaling en ontspanning.

Op die manier vergroot je je slaapkennis en leer je hoe je je slaapsfeer kunt verbeteren, want licht, temperatuur, geluid en lucht zijn allemaal van invloed op je slaap. Met handige tips kom je te weten hoe je van je kamer een oase van rust kunt maken en daarnaast doe je fysieke en ademhalingsoefeningen om te ontspannen. Zzz…

Bron: Happy in Shape | Beeld: Zohre Nemati | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook