Meghan Markle gaat prinses Diana achterna

Ze gaat samenwerken met de advocaat van prinses Diana.

Lees ook

Meghan Markle gaat samenwerken met de advocaat van prinses Diana, waarmee ze het startsein van de strijd 'Sussex'jes vs Britse Tabloids' geeft.

Advocaat

In de rechtzaak neemt Meghan de advocaat van prinses Diana, David Sherborne, in de arm.

“Hij is ook werkzaam voor Haar Koninklijke Hoogheid De Hertogin van Sussex inzake misbruik van privé-informatie, schending van gegevensbescherming en schending van auteursrechtelijke actie tegen Associated Newspapers”, aldus het statement.

Persoonlijke brief

Voor wie de reden van de rechtszaak gemist heeft: afgelopen herfst werd bekend dat Harry en Meghan The Mail on Sunday aanklaagden. De Britse tabloid zou in begin van 2019 delen van een persoonlijke brief van Meghan aan haar vader Thomas hebben gepubliceerd.

Het was de brief die zij naar hem stuurde kort, nadat ze met de Britse prins in het huwelijksbootje stapte. Hierin zei ze 'gebroken' te zijn door zijn gedrag en het feit dat hij niet op haar huwelijk kon zijn. Naar verluidt was het de bedoeling van de krant om hun lezers te manipuleren. En dat mag allemaal niet, aldus de advocaat. 

Tabloids

Tijdens de – virtuele – rechtszaak hebben de Sussex'jes de vier grootste tabloids in de ban gedaan. Ze zullen op geen enkele manier nog samenwerken met The Sun, Daily Mail, Daily Mirror en Daily Express.

David Sherborne werkte de afgelopen jaren onder anderen voor David en Victoria BeckhamDonald en Melania Trump en Kate Moss

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook