Slecht nieuws voor Keeping Up with the Kardashians-fans

Het seizoen is nog maar net begonnen, maar er komt een tijdelijke stop aan.

Lees ook

Keeping Up with the Kardashians is met zes afleveringen nog maar net begonnen, of er komt alweer een tijdelijke stop van het achttiende seizoen

Laatste aflevering

Door het coronavirus heeft de Keeping Up with the Kardashian-productie besloten het seizoen vroegtijdig stop te zetten. En dat terwijl bijna alle afleveringen al zijn opgenomen.

Zo liet Kim Kardashian eerder in de speciale quarantaine-serie van Jimmy Fallon weten dat alles behalve de laatste afleveringen al waren opgenomen. “Voor de laatste aflevering filmen we onszelf en wat we doen in quarantaine”, aldus de Kardashian-telg.


Lees ook: Hilarisch: North West verpest serieuze video van Kim Kardashian

Boze fans

Toch wordt er nu voor gekozen de laatste zes afleveringen pas in september uit te zenden. En daarover zijn veel fans van de show not amused

“Slechtste beslissing ooit”, “Wat moet ik nu kijken tijdens deze quarantaine?” en “Waarom moeten we nu vier maanden wachten?” is slechts een greep uit de vele reacties.

Helaas moeten we het er voorlopig meedoen. Maar hé, gelukkig is er deze maand wel weer veel nieuws op Netflix én Videoland, wat het wachten tot september een stuk draaglijker maakt.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook