Chantal Janzen reageert op uithaal na aflevering Eurovisiesongfestival

De alternatieve uitzending van het Eurovisiesongfestival dit weekend, verliep niet helemaal zoals gepland.

Chantal Janzen reageert op uithaal na aflevering Eurovisiesongfestival

De alternatieve uitzending van het Eurovisiesongfestival dit weekend, verliep niet helemaal zoals gepland. Presentatrice Chantal Janzen belde met BBC-presentator Graham Norton, die na hun gesprek een nogal vreemde reactie gaf. Chantal vertelt nu hoe het zit.

Slechte verbinding

Chantal en Graham spraken elkaar via een online verbinding, maar doordat er iet wat vertraging in de verbinding zat, was het gesprek volgens Graham nogal 'awkward'. Je hoorde de presentator na het gesprek namelijk nog zeggen: "Jeetje, dat was ongemakkelijk."

Lees ook: Zien: prachtige gezinsfoto Chantal Janzen

Awkward

De opmerking van de Britse presentator ging al gauw viral, maar volgens Chantal valt het allemaal wel mee. "Hij was zó aardig en oprecht ontroerd door het programma. Ik heb daar echt van genoten", vertelt Chantal. De twee hebben van tevoren al gerepeteerd. "We hadden heel veel vertraging, dus hij had zelf ook wel even iets van: o jee!"

Ook heeft Chantal inmiddels op haar eigen Instagram gereageerd op de opmerking. "Hij vond de grote vertraging in de verbinding awkward, dus ik ben bang dat ik er de volgende keer gewoon heen moet, voor een face-to-face gesprek. Iemand moet het doen hè. Ik offer me wel op", aldus Chantal.

Dit bericht bekijken op Instagram

We kregen complimenten vàn de chef! Still walking on cloudjes mensen. Proud of our team als ‘n monkey with seven bananas. Deze man, Graham Norton, 1 van mijn TV idolen, wat is hij grappig en goed. Tijdens de repetities was hij al lief en enthousiast, en tot mn verbazing en opluchting ‘s avonds ook, en ik was ineens weer ‘s nerveus voor de verandering. Wat vond ik dít bijzonder om te mogen doen. Hij vond de grote vertraging in de verbinding ‘awkward’, dus ik ben bang dat ik er de volgende keer gewoon heen moet, voor ‘n face to face gesprek. Iemand moet ‘t doen hè. Ik offer me wel op. It’s a tough job but somebody’s got to do it. ❤️🙏🏻#WHAAAAAAAAAAAAAAAAA

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Celebrity
  • Grazia
  • BSR, Twitter, Instagram