Met deze 4 easy tips lijken je lippen groter

Wij zijn fan, want zo creëer je in mum van tijd je droomlippen.

Lees ook

Als je niet geboren bent met lippen zoals Angelina Jolie, zou je de natuur ook een handje kunnen helpen. En nee, we hebben het dan niet over botox, fillers of andere vormen van plastische chirurgie. Visagisten hebben nu namelijk onthuld hoe jij zelf met make-up je droomlippen met veel meer volume kunt creëeren. Maak je aantekeningen? 

1. Ga voor een nude, roze of perzik tintje

Volgens celebrity make-up artist Matin zorgt een lichtere lippenstiftkleur voor een voller effect van de lippen. “Toch moet het product wel donkerder zijn dan de huidskleur, omdat het de lippen anders doet wegvallen. Een beige, roze of perzik-kleur lippenstift doet wonderen voor vollere lippen.” 

Lees ook: Pastelle Ma Belle: dit is dé vrolijke beautytrend gespot op de catwalk

2. Vergeet de hoekjes niet

Als je een donkerder lippotlood gebruikt voor de buitenste randjes van de lippen, en een lichtere kleur aan de binnenkant, creëer je volgens Matin een optisch voller effect. 

3. Een knipoogje naar naturel

Volgens Lori Leibcreative director bij Bodygraphy Professional Cosmetics, is de ultieme tip voor vollere lippen: een lipproduct gebruiken die twee tinten donkerder is dan je natuurlijke lipkleur. “Blijf bij een natuurlijke lipkleur; niet te bleek of te fel.”

4. Bruin geeft een boost

Leib: “Mijn favoriete hulpmiddel om een vollere lip te creëren is een lippotlood. Ik gebruik een bruin potlood rond de randjes van de lippen. Ik ga dan wel een klein beetje over de randjes heen. Daarna vul ik de lippen op met een roze-bruine kleur.” 

Bron: Happy in Shape | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.
capsulegarderobe

Zo stel je een goede basis samen voor je capsulegarderobe

Enkele tips + welke items je het beste kun opnemen in je kerncollectie.

Zie ook