Om deze opvallende reden doet Chrissy Teigen een coronatest

Ze heeft een video gedeeld waarop te zien is hoe ze een coronatest ondergaat.
Chrissy_Teigen_coronatest

Chrissy Teigen heeft een video gedeeld waarop te zien is hoe ze een coronatest ondergaat. Enne, ze laat zich niet zomaar testen, want het voormalig model gaat binnenkort onder het mes.

Neus

Op een video die Chrissy via Twitter heeft gedeeld is te zien hoe ze via haar neus wordt getest op het coronavirus. Veel mensen vielen over de video, waarin ze volgens haar volgers veel te luchtig omging met de situatie. 

Lees ook: Chrissy Teigen goudeerlijk over haar post-baby lichaam

Goede verklaring

Niet veel later komt Chrissy met een verklaring: “Veel mensen zijn begrijpelijkerwijs nieuwsgierig (en bemoeizuchtig!) dus ik zeg het maar gewoon: ik laat mijn borstimplantaten verwijderen!” Ze gaat verder: “Ik wil mijn jurk gewoon weer dicht kunnen ritsen en lekker op mijn buik kunnen liggen. Niets aan de hand, maak je vooral geen zorgen.” 

'Een wonderbaarlijk zakje vet'

En Chrissy zou Chrissy niet zijn als ze niet nog een hilarische duit in het zakje zou doen: “Ik heb nog steeds borsten, maar ze bestaan dan gewoon uit puur vet. Gewoon wat een tiet is, dus. Een stom, wonderbaarlijk zakje vet.” 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc6af279be9a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });