doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

3x een quick nagel fix voor thuis

Zorg jij net zo goed voor je nagels als voor je huid?
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
3x een quick nagel fix voor thuis

Zorg jij net zo goed voor je nagels als voor je huid? Waarschijnlijk niet. Jammer, want het is geen hogere wiskunde om je nagels af en toe wat tender love and care te geven.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Goede verzorging

Te beginnen met een een professionele manicure, op z'n minst eens per seizoen. Maar tussen die behandelingen door kun je thuis ook wonderen verrichten. Smeer je nagels bijvoorbeeld in met een verzorgende olie. Inmasseren tot je nagels de olie helemaal hebben opgenomen. Benieuwd wat je nog meer kunt doen? Scroll dan verder omlaag voor nog drie tips.

Lees ook: Nailed it: dit zijn de trends in nagelland

3x quick fix thuis

1. Leg je nagelverzorging op je nachtkastje en maak er een gewoonte van om voor het slapen gaan je nagels in te masseren.

2. Op dagen dat je geen kleur draagt, gebruik je een product dat je nagels versterkt. Dat is vaak een transparante lak, dus aanbrengen vraagt geen opperste concentratie.

3. Thuis aan de slag met nail art? Nagelexpert Jessica Scholten lanceerde samen met beautyplatform The Coucou Club een collectie nagelstickers, die je aanbrengt over je lak heen. Een kind kan de was doen!

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');