Marie Claire’s weekendtips

Van een pop-up store tot aan een uitdagende challenge.

Lees ook

Vanwege het coronavirus zijn er nog steeds bepaalde dingen die je niet kunt doen, maar dankzij de versoepeling is er tegenwoordig weer het een en ander mogelijk. Benieuwd wat je kunt doen? Marie Claire tipt!

Pop-up store Designer Vintage

Op zoek naar een nieuwe it-bag, zonnebril of andere designer pronkstuk, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Goed nieuws! Want Designer Vintage heeft nog t/m zaterdag een pop-up store op de Herenstraat in Amsterdam. Scoor pre-owned with love designer items voor een ‘prikkie’. Merkfavorieten als Chanel, Louis Vuitton en Céline zullen aanwezig zijn, maar ook merken zoals Isabel Marant, Ganni en Sandro kun je verwachten. 

Wanneer:
Nog t/m zaterdag 6 juni 

Waar:
Herenstraat 12
Amsterdam

Juice, juice, juice

Vandaag opent Juicebrothers zijn achtste filiaal. Deze keer op steenworp afstand van het Binnenhof, namelijk aan de Haagsche Bluf. Hadden we al vermeld dat deze juicebar alleen met cold pressed machines werkt? Dit betekent dat essentiële vitaminen, mineralen én enzymen maximaal worden behouden. Een healthy sapje dus! Geen filiaal dicht in de buurt? No worries! Je kunt namelijk ook online je sapjes bestellen.

Wanneer:
Donderdag 4 juli t/m heden

Waar:
Juicebrothers Den Haag
Haagsche Bluf 37


De Nationale Suiker Challenge

Gezond eten en drinken is zeker nu in deze coronaperiode heel belangrijk. Daarom is de Nationale Suiker Challenge voor het Diabetes Fonds ook dit jaar een manier om mensen te ondersteunen met het maken van ‘gezonde keuzes’. De challenge biedt een helpende hand met het maken van heerlijke recepten 'zonder suiker'. Perfect dus als je iets bewuster met je voeding om wil leren gaan! Doe jij aankomende week ook mee?

Wanneer:
8 t/m 14 juni.

Waar:
Online, klik 'hier' voor meer informatie.

Bron: Juicebrothers, Designer Vintage, Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook