Marie Claire’s weekendtips

Van een privé bioscoop tot aan een vakantie in eigen land.

Vanwege het coronavirus zijn er nog steeds bepaalde dingen die je niet kunt doen, maar dankzij de versoepeling is er tegenwoordig weer het een en ander mogelijk. Benieuwd wat je kunt doen? Marie Claire tipt!

Privé bioscoop

Altijd al een bioscoopzaal voor jezelf willen hebben? Dat hebben we goed nieuws, want Pathé introduceert vanaf vandaag Pathé Privé. Enne, dat houdt in dat je een hele zaal af kunt huren met je eigen geselecteerde gezelschap. Ook mag je een film naar keuze bekijken. Hoe leuk is dat?

Wanneer:
Vanaf donderdag 10 juni, voor meer info klik 'hier'

Waar:
Pathé Bioscopen

ARKET

Goed nieuws voor fans van ARKET. De winkelketen opent een nieuwe store in Den Haag. Naast een prachtige collectie voor mannen, vrouwen, kinderen en thuis, kun je er ook terecht voor een kop koffie of iets te eten in het café. En hadden we al gezegd dat de cinnamon bun hier het proberen waard is?

Wanneer:
Vrijdag 12 juni

Waar:
Wagenstraat 14
Den Haag

Vakantie in eigen land

Dat het deze zomer anders dan anders zal worden, beseffen we ons maar al te goed. Hierdoor rollen er steeds meer creatieve concepten de markt op. Zo kun je bijvoorbeeld van 10 juli tot 17 augustus naar een nieuwe camping genaamd Tijdloos. Het Ermerstrand, in Erm (Drenthe), is omgetoverd tot een inspirerend paradijs en geschikt voor alle leeftijden. Wat je kunt verwachten? Denk aan kunst-, body & mind- en outdoor activiteiten, natuurlijk op 1,5 meter afstand.

Ook de Nederlandse festivalproducent, The Good Guyz, komt deze zomer met een nieuw concept. Namelijk een pop-up surfdorp in Camperduin, genaamd Laguna Beach Glamping. Gezinnen met kinderen tot 16 jaar kunnen hier naar toe. Ook hier zijn verschillende activiteiten, zoals sunset suppen, golf- en windsurfen, yoga en meer te doen.

Wanneer:
Tijdloos | van 10 juli tot 17 augustus – klik hier voor meer informatie
Laguna Beach Glamping | 3 juli t/m 23 augustus – klik hier voor meer informatie

Waar:
Ermerstrand, Erm
Camperduin

Oui, Oui, Paris!

Veel Nederlanders zijn dol op Frankrijk. Helaas is de kans groot dat je dit jaar niet naar je favoriete vakantieland kunt. Jammer, maar niet getreurd! De Franse ontwerper Jérôme Dreyfuss heeft een exclusieve capsule collectie ontworpen, genaamd COOL IT. Deze nieuwe collectie staat in het teken van ontspannende zomerdagen, waarbij je geniet van de kleine dingen in het leven. Het assortiment bestaat uit accessoires, reisartikelen én een musthave strandhanddoek in bubbelgum kleuren. Zo haal je Parijs toch een klein beetje naar Nederland.

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws