Funny: dochtertje Chrissy Teigen reageert op verwijderen borstimplantaten

Van haar vierjarige dochter Luna kreeg ze een hilarisch zelfgeschreven briefje.
Funny: dochtertje Chrissy Teigen reageert op verwijderen borstimplantaten

Een tijdje geleden kondigde ze het al aan, maar het is nu echt official: Chrissy Teigen heeft haar borstimplantaten laten verwijderen. En dat moet natuurlijk gevierd worden volgens haar vierjarige dochtertje.

Pijnlijk

De operatie ging volgens het model perfect, maar ze heeft er nog wel flink last van. "Het is zo pijnlijk. Maar wakker worden met dit, zorgt ervoor dat het voor heel even verdwijnt."

Lees ook: Chrissy Teigen goudeerlijk over haar post-baby lichaam

Bye, boobies

De mommy of two doelt hier op het zelfgeschreven briefje dat ze van haar vierjarige dochter Luna kreeg. Op het briefje staan de woorden: "Veel plezier met het laten zien van je borsten. Bye, boobies!" Hilarisch!

Niet alleen Chrissy kan de woordkeuze van haar dochter wel waarderen, ook sterren als Reese Witherspoon en Halle Berry vinden het hilarisch. "Kinderen zijn het allerleukst" en "OMG!" luiden hun reacties.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc888319d6b8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });