Marie Claire's weekendtips

Van een weekendje weg naar het strand tot aan Pinkpop in je huiskamer.
Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Weekendje stad & strand

Je hoeft helemaal niet ver weg om er even helemaal uit te zijn. Marie Claire ging naar de mooiste stad achter de duinen: Den Haag. Echt een aanrader, want dit is je kans om het stadse te combineren met een dagje strand. Slapen deden we bij The Collector The Hague, een nagelnieuw luxe lifestyle hotel aan de Haagsche Bluf – een prachtig hofje midden in de stad. The Collector heeft 57 art rooms, beeldschoon ingericht met (vintage) design en kunst van Julie Gondoin. Heel inspirerend en je krijgt meteen zin om je huis een make-over te geven. 

Waar:
Den Haag

Pinkpop huiskamer editie

Dit jaar zou de 51e editie van Pinkpop plaatsvinden, maar door het coronavirus gaat het voor het eerst in 50 jaar niet door. Maar niet getreurd! Er is een fijn alternatief voor bedacht, namelijk Pinkpop 2020. Vanuit je huiskamer kijk je naar optredens, interviews, reportages en meer, van onder andere Chef'Special, Rowwen Hèze, Krepiz, Typhoon, Nona. Met Eric Corton als presentator, die met de leden van Kensington praat en videoboodschappen van buitenlandse acts (die dit jaar op Pinkpop zouden staan) ontvangt.

Wanneer:
Zaterdag 20 juni | 22.35 uur

Waar:
NPO 3

Cartier Women's Initiative

Wist je dat bedrijven die door vrouwen worden opgericht, veel minder financiering in een vroeg stadium krijgen dan bedrijven die door mannen worden opgericht? Hier zet Cartier Women's Initiative zich voor in. Zij geven namelijk financiële steun aan vrouwelijke oprichters, om zo hun bedrijf te laten groeien. Elk jaar komen zestien finalisten wereldwijd in aanmerking, die 30.000 dollar kunnen ontvangen. De uiteindelijke acht winnaars die gekozen worden, krijgen een subsidie van 100.000 dollar. Naast het geld, krijgen zowel de finalisten als de winnaars toegang tot een wereldwijd netwerk van investeerders én mentoren.

De vrouwelijke winnaars van dit jaar zijn afgelopen dinsdag bekend gemaakt. Heb jij ook net je eigen bedrijf opgericht en ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan "hier" voor meer informatie, daarnaast kun je nog tot 31 juli solliciteren om deel te nemen aan Cartier Women's Initiative 2021.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f664fbbbc949', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });