Met deze smartphone scroll je voortaan nog sneller door je social media feed heen

Met de snelle oplader van OnePlus zit je nooit meer met een lege batterij.

Met de komst van de nieuwe OnePlus 8-serie hoef je je voortaan nooit meer te 'vervelen'. Je laadt 'm mega snel op én met de hoge ververssnelheid ben je in mum van tijd weer up-to-date wat er op je social media tijdlijn gebeurt.

Kijkervaring

Het beeld van de OnePlus 8 wordt 90 keer per seconde volledig ververst, waardoor alles er veel mooier en vloeiender uitziet. Wist je dat dit bij een gemiddelde smartphone maar 60 keer is? Een groot verschil dus! Het kijken van films, series en het scrollen door social media is een hele kijkervaring door de kleurnauwkeurigheidswaardering. Wat betekent dat foto's en video's ontzettend scherp én levendig zijn, waardoor het net echt lijkt. En dan hebben we het nog niet eens over het grote Fluid Display van maar liefst 6.55 en de beeldverhouding van 20:9 van deze nieuwe smartphone. Daarnaast ligt de OnePlus 8 comfortabel in je hand door het slanke en compacte design, waardoor de smartphone fijn qua gebruik is.

Batterij

Naast het feit dat de OnePlus 8 fast en smooth is, gaat 'ie ook nog eens dertien procent langer mee. Met de speciale Warp Charge 30T laadt de batterij snel op, in slechts 22 minuten is de batterij al voor vijftig procent opgeladen. En zelfs als je de smartphone gebruikt tijdens het opladen, laadt de batterij nog even snel op. Hierdoor zit je dus nooit meer met een lege batterij!

5G

Wist je trouwens dat de OnePlus 8-serie de eerst volledige smartphoneserie van OnePlus is die over een 5G-connectiviteit beschikt? Hierdoor profiteer je dus als een van de eersten van hoge snelheiden door de 5G-technologie.

Gebruikerservaring

Marie Claire testte de gloednieuwe OnePlus 8 voor je uit en wij zijn razend enthousiast. De smartphone is ontzettend snel, wat in dit digitale tijdperk fijn is. Daarnaast is het scrollen door social media en dan voornamelijk op Instagram een hele belevenis. Het beeld is haarscherp, waardoor de feed er nog mooier uitziet.

Maar ook het maken van foto's en video's is met de OnePlus 8 een feestje. Dankzij het veelzijdige camerasysteem, die bestaat uit drie krachtige camera's, kunnen we zelfs het kleinste detail vastleggen. En door de grote hoeklens, met een beeldhoek van 116 graden, kun je écht de indrukwekkendste (panoramische) kiekjes schieten.

Noemenswaardig is toch ook wel de batterij. Marie Claire is dagelijks veel op social media bezig, en dan is het wel een pré dat de smartphone lang meegaat. Het formaat van de OnePlus 8 is trouwens perfect, de smartphone is licht qua gewicht en ligt goed in je hand, waardoor je heel gemakkelijk je mails en berichten kunt beantwoorden. Een musthave gadget dus!

Bron: OnePlus | Beeld: OnePlus

Laatste nieuws