doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Marie Claire's weekendtips

Van het sporten in een kerk tot aan een openlucht bioscoop.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Tentoonstelling Christian Louboutin

Ontwerper Christian Louboutin is een geliefde ontwerper bij menig Hollywoodster. Op de rode loper spot je namelijk altijd een paar bekendheden met zijn schoenen aan, met rode onderkant als zijn signature stijl. Maar waar komt zijn passie vandaan, hoe is hij in het vak gerold en waar haalt hij zijn inspiratie uit? In Palais de la Porte Dorée vind je een grote tentoonstelling over de Franse ontwerper, van zijn persoonlijke eigendommen tot aan een collectie die nog nooit eerder is getoond. Goede reden om richting Parijs te gaan, toch?

Wanneer:
Tot en met 3 januari 2021

Waar:
Palais de la Porte Dorée
Parijs

Openlucht bioscoop

Samen onder de sterrenhemel bijzondere en inspirerende films kijken? Dat kan! Want vanaf 4 tot en met 10 juli lanceren Humanity House, PIP en Nest Cinema in the Garden. Filmliefhebbers kunnen hier genieten van spraakmakende, intrigerende en ontroerende films en documentaires op het terras van PIP in Den Haag.

Wanneer:
Van 4 tot en met 10 juli

Waar:
PIP
Den Haag

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Saints & Stars

De sportscholen zijn sinds woensdag 1 juli weer geopend en dat betekent goed nieuws voor veel fanatiekelingen. Sportschool Saints & Stars deed er nog een schepje bovenop, want zij opende woensdag hun tweede vestiging die in een oude kerk zit. Naast de bekende Holy Shred en Holy Box lesjes, komen ze nu ook met de zogeheten Holy Build. Deze nieuwkomer bestaat uit zes rondes waar je krachttraining en de Airbike afwisselt. Zorg voor een goede dosis uithoudingsvermogen en you're good to go!

Wanneer:
Vanaf 1 juli 2020 tot heden

Waar:
Gerrit van der Veenstraat 38
Amsterdam

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');