Zien: deze nostalgische romcom staat nu op Netflix

Dat de streamingdienst graag wat cult klassiekers aanbiedt, is een feit.

Dat Netflix graag wat cult klassiekers aanbiedt, is een feit. En daar voegen ze nu ook deze all time favourite romcom uit 2004 aan toe, met Hilary Duff en Chad Michael Murray in de hoofdrol.

Film

Sinds 1 juli kun je namelijk A Cinderella Story kijken op de streamingdienst. Een film gebaseerd op het sprookje van Assepoester, maar dan in een modern jasje gestoken. Benieuwd hoe het verhaal ook alweer ging? Scroll dan snel verder!

Moderne Assepoester

Sam Montgomery, gespeeld door Duff, woont samen met haar stiefmoeder en twee stiefzusjes, nadat haar vader overlijdt. Haar grootste droom? Studeren aan Princeton University. Of heeft ze haar droomprins eigenlijk al ontmoet?

Austin Ames, gespeeld door Murray, is een populaire jongen en het anonieme chatvriendje van Sam. Ze hebben afgesproken om elkaar tijdens het Halloweenfeest van hun school voor het eerst te ontmoeten. Alleen Sam schrikt wanneer ze erachter komt dat haar 'online crush' de populairste jongen van de school blijkt te zijn. Daarnaast moet Sam voor 00:00 uur terug zijn, want haar stiefmoeder mag er niet achterkomen dat ze naar het feest is geweest. Komt Austin er ooit achter wie zijn Assepoester is?

Bekijk hieronder de trailer.

Bron: Netflix | Beeld: A Cinderella Story | Video: YouTube

Laatste nieuws