Dit is wanneer April, May en June op Videoland staat

Fans van de populaire Nederlandse film April, May en June opgelet!
videoland

Fans van de populaire Nederlandse film April, May en June opgelet! Na het grote succes van de film heeft Videoland aangekondigd dat deze film binnenkort ook bij hun op de streamingdienst te zien zal zijn. 

Hint

Videoland maakt dit leuke nieuws bekend door middel van een filmpje op Instagram. "Het beste nieuws van je dag", schrijft de streamingdienst onder de video. 

De film gaat over de drie halfzussen April (Linda de Mol), May (Elise Schaap) en June (Tjitske Reidinga). De zussen kunnen niet mét, maar ook niet zonder elkaar. Ze zien elkaar weinig, omdat ze allemaal een eigen leven hebben. Hier komt echter op drastische wijze verandering in als hun moeder Mies (Olga Zuiderhoek) een moeilijke beslissing neemt. 

Release

Voor fans was deze aankondiging geen verrassing. Videoland kwam afgelopen weekend namelijk ook al met een hint op Instagram. "Deze bioscoophit komt naar Videoland. Hints zijn verstopt in onze posts van de afgelopen maanden."

Toch moeten we nog heel even geduld hebben totdat we de film ook echt op videoland kunnen bingewatchen. De streamingdienst laat namelijk weten dat de film vanaf 19 augustus te zien zal zijn. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Het beste nieuws van je dag! 😍 #AprilMayenJune

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f912ab3575d6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });