Marie Claire’s weekendtips

Van sitdown festivals tot aan een bloemen attractiepark.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Luxe take-away box

Waldorf Astoria Amsterdam heeft een nieuwe, luxe take-away box gelanceerd, genaamd de Waldorf Delight Box. Deze bevat acht verschillende luxe voorgerechtjes (zoet en hartig), wat de perfecte appetizer is voor elke gelegenheid. Wat je kunt verwachten? Denk aan verse kreeft rolletjes met zwarte truffel en asperges, soufflé van eenkhoorntjesbrood met pata negra en hazelnoot mascarpone, sandwiches met gerookte zalm en wasabi en heerlijke baba's van pure chocolade, blauwe kaas en compote van peer. Perfect voor een picknick, op de boot, als geschenk of gewoon omdat je jezelf wil verwennen.

Wanneer:
De Waldorf Delight Box is heel de maand juli op te halen in het Waldorf Astoria Amsterdam

Waar:
Herengracht 542
Amsterdam

Bloemenwereld

Bloemenliefhebbers opgelet! Het nieuwe FloriWorld staat in het teken van bloemen en planten. Ontdek wat verschillende flora met je kunnen doen in je dagelijkse leven en wat ze eventueel voor je gezondheid kunnen betekenen. Je krijgt bij binnenkomst een digitaal armbandje, waarmee je veel shows kunt personaliseren. Zo duikt je voorkeur, bijvoorbeeld roze lelies, overal op (zelfs als behang in een huiskamer). Dompel je voor een dag onder in een bloemenwereld en aan het eind van de toer kun je zelfs bieden op een verse bos.

Wanneer:
Di t/m zo | 10:00 – 18:00 uur
Let op: bestel je tickets online!

Waar:
FloriWorld
Aalsmeer


Sitdown festivals

Aankomend weekend belooft het mooier weer te worden. Fijn! Want elk weekend organiseert Atelier Schinkel samen met Happy Feelings een sitdown festival. Maar ook Meneer Nieges organiseert deze zomermaanden sitdown festivals, waarbij elke zaterdag iemand anders draait, denk aan Terug Naar Toen, BAMBU en Rewind. Als je toe bent aan vrolijke hitjes en dansjes op je stoel en tafel, dan wil je een kijkje nemen. Alles is mogelijk, zolang je maar op je aangewezen plek blijft zitten.

Wanneer:
Elke zaterdag, houd de Facebookpagina's goed in de gaten

Waar:
Atelier Schinkel | Amsterdam
Meneer Nieges | Amsterdam

Bron: Waldorf Astoria, Floriworld | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook