Marie Claire's weekendtips

Van een pop-up tweedehands interieur warehouse tot aan een drive-in bioscoop.

Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Pop-up Reliving

Als je nog op zoek bent naar een pronkstuk voor in je huis of op kantoor, neem dan zaterdag eens een kijkje bij de pop-up store van Reliving. De online marktplaats voor tweedehands meubels en accessoires tovert namelijk een warehouse om met de leukste tweedehands en vintage items.

Wanneer:
Zaterdag 25 juli | 10.00 - 15.00 uur

Waar:
Coenhavenweg 6b
Amsterdam

Drive-In Bioscoop

Altijd als eens naar een drive-in bioscoop willen gaan? Dan hebben we goed nieuws! Want Pathé lanceert namelijk vanaf vrijdag 31 juli de Pathé Drive-In Bioscoop op het terrein van Borchland in Amsterdam. Van 's middags tot 's avonds worden er drie films getoond op een groot LED-scherm van 16 bij 8 meter! Welke films je onder andere kunt verwachten? Denk aan Aladdin, Bohemian Rhapsody, 1917, Angel Has Fallen en The Lion King. Daarnaast wordt er ter plekke ook nog frisdrank, M&M's en popcorn verkocht.

Helaas nog even tot volgende week wachten, maar je kunt al wél vast je ticket bestellen. Zodat je er zeker van bent dat je een plekje hebt.

Wanneer:
Vanaf 31 juli - 3 weken lang
Tijden films: 13.00, 16.00 & 20.00 uur

Waar:
Borchland
Amsterdam

Wil je lezen

1. KRABBEN
Waarom zijn vrouwen geneigd elkaar genadeloos te veroordelen? Om te ontdekken hoe we elkaar daarvan kunnen bevrijden, gaan Daan Borrel en Milou Deelen in gesprek met vrouwen en duiken ze in de geschiedenis van het feminisme.

2. De stof in haar handen
Sardinië, begin 20-ste eeuw: een jonge naaister strijdt voor haar dromen in een door mannen gedomineerde wereld. Tijdens haar werk bij mensen thuis luistert ze naar de verhalen van sterke vrouwen. Voer voor liefhebbers van Downton Abbey en Little Women.

Lifestyle
  • Pathé, Reliving, Jessica van Zanten
  • BSR, Instagram