doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Aha! Dit is waarom de royals nooit gekleurde nagellak dragen

Kate Middleton draagt bijvoorbeeld nooit gekleurde nagellak en daar heeft ze een goede reden voor.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Aha! Dit is waarom de royals nooit gekleurde nagellak dragen

Heb je een enorme nagellakcollectie, voor elke outfit een andere kleur? Je bent niet de enige! Tenzij je Kate Middleton heet, zij draagt namelijk nooit gekleurde nagellak en heeft hier een goede reden voor…

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Koninklijke etiquette

Niet alleen Kate, maar ook koningin Elizabeth draagt nooit gekleurde nagellak, het zou namelijk niet binnen de koninklijke etiquette passen. En dan hebben we het nog niet eens over nepnagels gehad, die zijn al helemaal uit den boze. 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Naturel

Over het algemeen houden prinsessen en koninginnen de regel aan dat er niets boven naturel gaat. Nu heb je naturel en naturel: koningin Elizabeth gebruikt al jaren nagellak in Essie's iconische kleur Ballet Slippers, een zeer subtiele tint babyroze. Hertogin Kate is eveneens een fan, zij droeg de kleur op haar trouwdag.

Máxima

Royals en nagellak, het is een aristocratisch mijnenveld, maar koningin Máxima bewijst dat nagellak wel degelijk chic én verzorgd kan staan. Ook andere royal dames wagen zich niet aan een kleurtje, maar omdat Máxima nu eenmaal Máxima is, lakt zij lekker wel. En fel!

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');