doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

De fijnste plek om aandacht te besteden aan body, food & mind

De workouts thuis waren fijn maar het is nog fijner om even het huis uit te gaan!
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
De fijnste plek om aandacht te besteden aan body, food & mind

Na 3,5 maand zijn de sportscholen weer geopend. De workouts thuis waren fijn maar het is nog fijner om even het huis uit te gaan om je favoriete gym of yogaschool weer op te zoeken. Alleen ben je al weleens bij bbb geweest? De plek waar je als vrouw eens heen moet. Wij leggen je uit waarom.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Wellbeing voor vrouwen

Als je bbb health boutique binnenloopt dan voel je de ontspannen sfeer, een beetje hetzelfde idee als een spa gevoel. Je kunt jezelf omkleden in een privé kleedhokje en ze hebben er zelfs privé douches inclusief ecologische shampoo en zeep. Ze doen er blijkbaar alles aan om jou als vrouw zo comfortabel mogelijk te voelen, en dan heb je nog niet eens écht gesport.

Je wordt vriendelijk onthaald door een van de coaches. Bij bbb hebben ze geen trainers maar coaches die je begeleiden tijdens je healthy journey. bbb werkt vanuit een holistisch perspectief. Dit betekent dat ze kijken naar jou als vrouw op het gebied van body, food & mind. Oftewel ze kijken jouw behoeftes, wensen en doelen. Je krijgt een sportplan op maat en je wordt gecoacht op het gebied van voeding en leefstijl.

Hot cabin workouts

Het meest opvallende aan bbb is hun workout gear. Bij bbb sport je namelijk in een hot cabin! In zo’n hot cabin wordt het zo’n 40 graden (we zeiden het al, spa gevoel). Je kunt hierin trainen met je eigen programma, passend bij jouw body doel en je kunt dit combineren met groepsles in de cabine. De bbb30 is hierbij de meest geliefde les van de leden. Hier train je in 30 minuten benen, billen en buik. Op opzwepende muziek met de coaches die de oefeningen aangeeft!

Nog een fijn voordeel van de hot cabin: je bent in 30 minuten klaar en heeft het een reinigende werking: Door de warmte transpireer je snel en raak je afvalstoffen kwijt. *Hier* lees je meer over deze 30 minuten workout.

Naast de workouts in de hot cabin kun je ook terecht in de leszaal. Hier kun je bijvoorbeeld een intensieve of een heerlijke ontspannende yogales volgen, versterk je core met pilates of kies voor een explosieve shape les zoals TRX & HIIT.

Tekst gaat verder onder video

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

.

Health reset

Klinkt dat jou ook als muziek in de oren? Niet alleen de leden zijn dolblij dat ze hun healthy journey weer kunnen resetten bij bbb, maar één van de founders, Esther de Brouwer, van dit concept is opgelucht nu ze weer open zijn.

Esther: "Na 3,5 maand dicht te zijn geweest is het zo heerlijk om weer vrouwen te mogen coachen. Onze community is nog hechter geworden doordat we in verbinding zijn gebleven met online coaching en workouts streams. Je gaat als het ware samen met leden door een crisis heen. Je mist elkaar echt. Dat is heel mooi om te ervaren. Nu zijn we weer aan het bouwen en trappen we volgende week af met een shape summer challenge om weer iedereen healthy op de rit te krijgen!"

bbb health boutique try out

Ben je benieuwd naar de experience in deze health boutique alleen voor vrouwen? Je kunt ze vinden in Amsterdam (Amstel & Jordaan), Delft, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, ’t Gooi (Laren), Tilburg & Utrecht.

Maak kennis met hun hot cabin workouts & werkwijze door online een proefles in te plannen.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');