Naomi van As beleeft angstige momenten door ziekenhuisopname dochter

Dat is schrikken.

Lees ook

Het was een zware periode voor Naomi van As en Sven Kramer. Hun eenjarige dochtertje Kae werd namelijk opgenomen in het ziekenhuis, wat voor haar ouders voor veel onrust zorgde.

Hypochonder

Lees ook: Zien: dit meisje is lookalike van Rihanna

Naomi vertelt in het tijdschrift Ouders van Nu wat er allemaal is gebeurd. Zo begon het met een onschuldig hoestje, maar vertrouwde Naomi het toch niet helemaal. “Ik ben hypochonder en ga dus altijd uit van het ergste.”

Puffer

En dus wilde de oud-hockeyster zo snel mogelijk een arts zien. Dit ging helaas wat moeizamer dan gedacht en dus reisden het tweetal met hun dochter naar Friesland, om Kae door een bevriende huisarts te laten onderzoeken. En dat is maar goed ook. In de tussentijd krijgt Kae hoge koorts en krijgt ze nog maar nauwelijks lucht. Als noodoplossing kreeg Kae een puffer om adem te kunnen halen. Alleen dat vond de kleine meid zelf niet zo’n heel goed idee.

“Die puffer en Kae? Geen vrienden. Je kunt het gerust een uitdaging noemen, want zo’n kapje over haar mond en neus vindt ze helemaal niks. Sterker nog: mijn moeder en ik moeten samenwerken om de puffer zijn werk te laten doen.”

Ziekenhuisopname

Omdat het steeds slechter gaat, moesten ze uiteindelijk naar het ziekenhuis. En ook dat vond Kae niet zo’n heel goed plan. Zo stribbelde ze flink tegen toen ze aan het vernevelapparaat werd gekoppeld. “Maar ze is er weer. Blij én met genoeg lucht. En ook Sven en ik zijn opgelucht. De luchtweginfectie is voorbij. De eerste benauwdheid zit erop. Pfff.” Gelukkig maar!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

 Bron: Grazia | Beeld: Instagram, BSR 

Laatste nieuws

Zie ook