Zien: Meghan Markle in Australische docu met de grond gelijk gemaakt

Ai...

Lees ook

Hoewel ze vorig jaar nog warm onthaald werden in Down Under, wordt de hertogin van Sussex nu compleet afgebrand in een aflevering van 60 Minutes Australia

Afbranden

Lees ook: Celebs nemen het op voor Meghan en Harry

In de Australische show komen verschillende sprekers, waaronder Katie Hopkins, aan bod die Meghan compleet afbranden. Wat zij haar heeft aangedaan? “Alles. Dit is mijn koninklijke familie, mijn land, prins Harry is mijn prins Harry. Ik zou haar niet willen zijn, hoor. Ik ben impopulair in Engeland, maar zij is nog minder populair”, aldus Hopkins in de aflevering. 

Hypocriet 

Daarnaast zou Meghan, volgens Hopkins, hypocriet zijn en geen goede kleding dragen. Ook het feit dat de hertogin al eerder getrouwd is geweest, is iets dat niet volgens de mediapersoonlijkheid door de beugel kan. Katie Hopkins staat in Engeland bekend om haar racistische uitingen. Hoewel ze aangeeft dat haar ‘Meghan-haat’ niets met racisme te maken heeft. 

Ook Lizzie Cundy, die beweert een goede vriendin van Meghan te zijn, heeft het een en ander over de hertogin te vertellen. Hoewel er een paar sprekers tussen zitten die Meghan volledig afbranden, nemen veel sterren het ook op voor de hertogin van Sussex. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube, BSR 

Laatste nieuws

Zie ook