Win een set DOUXE bedlinnen (gesloten)

Hotel-luxe voor thuis! [Gesloten]

DOUXE ontwikkelt luxe hotelbedden(goed) voor de mooiste hotels wereldwijd en biedt nu een uniek hotelassortiment aan voor thuis op douxestore.nl

Het 5-Sterrengevoel

Lees ook: voor meer tips hoe je jouw bed kunt omtoveren in een vijfsterren bed

Zo maak je in 3 simpele stappen van je bed een luxe hotelbed:

1. Vervang je standaard kussens door extra brede hotelkussens! Met een breedte van 90 of zelfs 100 cm zijn hotelkussens een stuk breder dan de standaard. Hotelkussens zien er niet alleen mooier uit, ze zijn ook nog eens comfortabeler en bieden steun waar die echt nodig is.

2. Verwen jezelf met sneeuwwit knisperend bedlinnen. Het ziet er fris en schoon uit en zorgt ervoor dat het bed alle aandacht krijgt. Wil je ook van die heerlijke knisperende lakens, trakteer jezelf dan op het Egyptisch katoenen bedlinnen van DOUXE met een percal-weving.

3. Het best bewaarde bedgeheim van 5-sterrenhotels? Ze geven de matras een upgrade met een Featherbed. Een topper gevuld met zachte dons als extra laagje luxe. De onovertroffen nachtrust in dit superzachte bed is iets waar hotelgasten over blijven praten. Voeg een DOUXE Featherbed toe aan je matras en je wilt nooit meer iets anders.

Op douxestore.nl vind je ook exclusieve hotelcollecties die DOUXE ontwikkelde voor iconische hotels als het Pulitzer Amsterdam, Hotel Okura Amsterdam en het Mainport hotel in Rotterdam.

Win een set DOUXE bedlinnen

Je kunt kans maken op een heerlijk knisperwit percal-geweven dekbedovertrek van DOUXE (afmeting 240×220), inclusief kussenslopen t.w.v. totaal 156 euro. Wat je moet doen? Vul het onderstaande winformulier in en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt t/m 9 oktober. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

 

Laatste nieuws