Chantal Janzen doet een stapje terug

Chantal heeft er veel zin in.

Je kunt niet om haar heen: Chantal Janzen. Nu ze ook nog eens The Voice of Holland erbij gaat doen, is ze zonder twijfel de sterspeler van RTL. Maar misschien niet voor lang…

Bezig bijtje

Lees ook: Chantal Janzen doet een boekje open over haar sexleven

Zo zegt ze steeds vaker ‘nee’ sinds Chantal tweede zoontje Bobby erbij heeft gekregen. “Dat betekent dat ik sommige dingen niet kan doen.”

Toch heeft Chantal het met haar eigen bedrijf &C (waarmee ze ook nog elke maand een magazine uitbrengt) en presentatieklussen druk genoeg. Al gaat dat laatste in de nabije toekomst misschien veranderen.

Theater

Waar ze komende tijd nog grote liveshows als The Voice en Dancing with the Stars op haar agenda heeft staan, is Chantal aan het kijken of ze misschien weer terug naar het theater gaat.

“Ik zit voor het eerst weer met mensen om de tafel over dat ik weer het theater in zou willen. Dat is wel echt vijf jaar geleden. Zes jaar geleden sowieso. Dat is waar ik vandaan kom en dat begon ik nu wel weer te missen.”

Hoewel wij het theater nou niet per se ‘een stapje terug’ zouden noemen, lijkt Chantal er in ieder geval veel zin in te hebben. “Is ook wel pittig, maar dat is toch anders.”

Bron: Grazia | Beeld: BSR 

Laatste nieuws