Nektattoo Hailey Bieber houdt gemoederen bezig

Het levert flink wat reacties op.

Lees ook

Hailey Bieber heeft een tatoeage laten zetten. In Hailey’s nek prijkt het woord Lover en dat levert flink wat reacties op bij haar fans.

Betekenis

Lees ook: Gezinsuitbreiding voor Justin en Hailey Bieber

Tattoo-artiest van de sterren Doctor Woo, postte een foto van de tatoeage op zijn Instagram. “Liefde wint altijd”, schreef hij erbij. Al snel daarna begonnen fans te speculeren over de betekenis van de tattoo.

Sommigen zien er een eerbetoon aan haar man Justin Bieber in. Anderen denken dat het iets te maken heeft met haar geloof. Net als Justin, is de dochter van acteur Stephen Baldwin namelijk erg religieus.

Taylor Swift

De opmerkelijkste suggestie is dat het 22-jarige model groot fan is van Taylor Swift. De popzangeres bracht namelijk onlangs haar nieuwe album Lover uit. Mocht de tattoo verwijzen naar de popzangeres, dan is dat opvallend. Een paar weken geleden ruzieden Taylor en Justin namelijk nog openlijk op social media over Justins manager Scooter Braun, die Taylor al jaren zou “pesten”. En ook Hailey had daar iets over te zeggen.

Nog geen twee weken geleden liet de blondine ook al haar vingers tatoeëren. Op haar rechterhand prijken nu onder meer sterretjes, een maan en bloemetjes.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doctor Woo (@_dr_woo_) op

 Bron: Grazia | Beeld: Instagram, BSR 

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.

Zie ook