Doutzen Kroes uit woede

Ze heeft de petitie ondertekend.

Lees ook

Onlangs is bekend geworden dat meerdere luierfabrikanten met ‘slimme luiers’ op de markt komen; een sensor op de luier die via een app laat weten wanneer jouw baby verschoond moet worden. Doutzen Kroes deelt haar boosheid hierover op Instagram.

Petitie

Lees ook: Doutzen Kroes uit kritiek op Victoria’s Secret

Om luiergiganten tot inkeer te brengen is Change.org een petitie gestart. Duizenden mensen, waaronder Doutzen, heeft deze getekend en roept haar volgers op hetzelfde te doen.

Op haar Instagram Stories schrijft ze: “Wat? Mensen zijn gek geworden! Teken alsjeblieft deze petitie en bescherm onze baby’s!”

Zorgwekkend

De wereldgezondheidsorganisatie maakt zich grote zorgen over dit nieuws. Het lichaam, zeker die van pasgeboren baby’s, zijn kwetsbaar voor stralingen. Het is niet gezond en kan zelfs kankerverwekkend zijn.

Vooral bij opgroeiende kinderen kan het leiden tot slaap- en geheugenstoornissen, verslechterd immuunsysteem en mogelijk zelfs vruchtbaarheidsproblemen. Eén van de reacties op de pagina luidt: “Het plaatsen van deze apparatuur vlakbij de ontwikkelende geslachtsdelen van baby’s is heel erg verkeerd.”

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook