Dit wordt dé haarkleur voor het najaar

Golden hour baby.

Lees ook

Hoewel er toch echt herfstweer op komst is, genieten we het liefst eigenlijk nog van een lange nazomer. Enne, daar speelt deze nieuwe haartrend goed op in. ‘Golden Hour’ highlights zijn namelijk helemaal hot & happening dit najaar

Zonnestraal

Lees ook: Deze 90’s haartrend maakt een comeback

Wat golden hour highlights zijn? Denk aan donkerblond en donkerbruin haar met sunkissed highlights erdoorheen, alsof je haar door de zon wat lichter is geworden. Deze look zal aankomende herfst overal te zien zijn. Snappen we! Want: wie wil er niet uitzien als een zonnestraaltje? 

Highlights

Melissa Pecoraro, salon- en haarkleurdeskundige, ziet de look als een van de grootste haartrends voor dit najaar. Enne, ze legt precies uit hoe je het kunt creëren. 

“Vraag je kapper of zij de highlights bij je voorste haarlijn dichter tegen je hoofdhuid wil aanbrengen. Naarmate je verder weg van je gezicht komt, beginnen je highlights ook lager”, zegt Pecoraro, die Blake Lively gebruikte als voorbeeld. Ook vertelt Pecoraro dat het een geweldige manier is om donkere haartinten wat op te fleuren. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aviva Nail & Hair Salon (@avivasalonlpz) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nicole |Melbourne Hair Blogger (@melbournehairblogger) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kie RaShon (@kierashonn) op

Bron: Popsugar | Beeld: Getty/ Mark Sagliocco

Laatste nieuws

Zie ook