Dit personage was bijna uit de serie ‘Friends’ geschreven

Dit is hoe de vork in de steel zit.

Lees ook

Wait, what?! Wist je dat Jennifer Aniston bijna uit de hitserie Friends werd geschreven? Nee, wij ook niet. Dit is hoe de vork in de steel zit.

Eén seizoen

Lees ook: Jennifer Aniston onthult haar lipstick truc

Het boek ‘Generation Friends’, dat in september uitkomt, onthult nu dat ze na één seizoen bijna uit de reeks werd geschreven. In het boek – wat wordt uitgebracht om het 25-jarige bestaan van de serie te vieren – worden verschillende weetjes en geheimen onthuld.

Muddling Through

Tijdens de beginopnames van Friends acteerde Jennifer ook in de serie Muddling Through. In haar contract met CBS stond dat als Muddling Through een succes zou worden, ze verplicht was om mee te werken aan een tweede seizoen. Dit betekende dat ze in dat geval zou moeten stoppen met Friends. 

Slim plannetje

NBC, waarop Friends werd uitgezonden, was hier niet gerust op. Om er zeker van te zijn dat Jennifer haar rol als Rachel kon blijven vertolken, programmeerde de zender tijdens Muddling Through de grootste blockbusters. Alles zodat kijkers niet naar concurrent CBS zouden switchen. Guess what: het plan werkte! 

Bron: HLN, Grazia | Beeld: Friends 

Laatste nieuws

Zie ook