Kim onthult nieuwe naam voor haar shapewear-lijn

En dit was haar inspiratiebron!

Lees ook

Nadat ze enorm veel kritiek kreeg op de naam die ze in eerste instantie voor haar ‘shapewear’ collectie had bedacht, lanceert Kim Kardashian haar corrigerende ondergoed-lijn nu onder een compleet nieuwe merknaam. Haar ‘Kimono’ collectie gaat nu verder als SKIMS Solutionwear. 

Kimono

Lees ook: Dit is waarom Kim Kardashian met make-up op slaapt

De realityster lag hevig onder vuur toen ze bekend maakte haar sexy shapewear de naam Kimono te geven, iets wat zij simpelweg zag als een leuke verbastering van haar eigen naam. Maar daar dachten heel wat Japanners anders over, die het als een grove belediging zagen voor de originele Japanse kimono, die al eeuwenlang een heilige klederdracht is. Daarbij wilde Kardashian de naam Kimono vastleggen als merk, wat haar Japanse volgers helemaal in het verkeerde keelgat schoot.

Inspiratie

Hoewel Kardashian geen kwaad meende, schrok ze toch erg van alle kritiek en besloot ze haar lijn tot nader order even te parkeren. Op Twitter laat ze weten dat Kimono nu een doorstart krijgt als SKIMS. “Mijn fans en volgers zijn een grote bron van inspiratie voor mij, ik luister altijd haar hun feedback en meningen. Ik ben ontzettend blij dat zij hun ideeën voor een nieuwe merknaam met me hebben gedeeld. Na lang wikken en wegen presenteer ik jullie nu vol trots SKIMS Solutionwear!”, aldus Kim.

Bron: Panorama | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook