10 struggles die alleen mensen die snel huilen herkennen

Snif. Snotter. Snik.

Huil jij snel? Dan herken je deze worstelingen vast en zeker.

1 Naar de bios gaan kan HEEL erg verkeerd uitpakken Want eigenlijk wil je heel hard janken. Je probeert het op te lossen met heel diep ademen en je snikken inslikken. Als je de bios uitloopt duik je vliegensvlug het toilet in om je uitgelopen mascara te fatsoeneren.

2 “Marly and Me” is een no go Ook na de dertigste keer houd je het niet droog.

3 Of je wel of niet moet huilen op het werk is geen discussiepunt voor jou Je huilt gewoon. Kun jij er wat aan doen dat je baas een zak is of dat alles deze maandag verkeerd gaat.

4 Op de begrafenis van een verre oom huil jij het allerhardst Waardoor mensen denken dat je ‘m heel goed gekend hebt en bij de koffietafel vertellen dat ze niet wisten dat je zo’n speciale band met hem had. Met vraagtekens in hun ogen…

5 Als je een emotioneel liedje luistert in de trein kan het zomaar zijn dat je keihard begint te janken Je probeert heel nonchalant je tranen weg te deppen zodat de medereizigers het niet zien. Akward.

6 Als er iemand huilt begin je spontaan mee te huilen Drooghouden is geen optie.

7 Je kunt zelfs al huilen bij een voorstukje van Hello Goodbye En je moet nog aan de aflevering beginnen. Zakdoeken in de aanslag!

8 Je vriend denkt door alle huilbuien dat je altijd huilt Ben je aan het huilen als je gewoon even in de ogen wrijft?

9 Emotionele speeches probeer je telkens weer, maar lukken je nooit Na  ‘Lieve’ komt er al een hele harde snik. En je hebt twee A4-tjes vol geschreven.

10 Verhalen over honden, katten, andere viervoeters of baby’s die gered zijn van een vreselijk drama kun je niet aan Anders is er kans op de ugly cry face.

Beeld: New Girl, GIPHY

Laatste nieuws