Dit kun je in september op Netflix én Videoland verwachten

Dit wil je zien.
Dit kun je in september op Netflix én Videoland verwachten

Elke maand zetten we een paar fijne nieuwkomers voor je op een rij. Dit kun je verwachten op Netflix én Videoland in de maand september.  

Videoland: Lost (alle seizoenen) - 2 september 

Lees ook: Deze Netflix tool is een echte lifesaver

Voor alle fans goed nieuws, want de complete serie zal vanaf 2 september op Videoland te zien zijn. Ken je de serie nog niet? Als je van mysteries en thrillers houdt, dan is dit een aanrader! Het gaat over een aantal mensen dat op een mysterieus onbewoond eiland is beland door een vliegtuigongeluk. Elke aflevering wordt er ingezoomd op het leven van een van de personages. En natuurlijk hoe zij als groep gestrande passagiers moeten overleven op het bijzondere eiland. 

Videoland: Very Cavallari (seizoen 1 & 2) - 3 september 

Komt de naam je bekend voor? Dat kan kloppen! De serie volgt namelijk het leven van Kristen Cavallari, die eerder in Laguna Beach én The Hills te zien was. Je volgt het leven van haar, haar man en kinderen in Nashville, waar ze haar sieradenlijn Uncommon James lanceert. 

Videoland: Baantjer: het begin - 3 september 

De film volgt het jongere leven van rechercheur de Cock en zijn partner Montijn in de roerige jaren '80. Ze stuitten op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Uiteraard moeten de jonge rechercheurs dit drama zien te voorkomen. Enne, Waldermar Torenstra en Tygo Gernandt spelen de hoofdrol. 

Netflix: Dirty Dancing - 1 september

Een echte cult klassieker! Dirty Dancing volgt het leven van Frances (Baby) Houseman die op vakantie is met haar ouders. Hier ontmoet ze dansinstructeur Johnny Castle, waar ze uiteraard gevoelens voor ontwikkeld. De twee hebben een bijzondere chemie en besluiten mee te doen aan een danswedstrijd. 

Netflix: Unbelievable - 13 september 

Een aangrijpende mini-serie dat gebaseerd is op waargebeurd verhaal. Een tiener doet aangifte van verkrachting, maar trekt het later weer in. Doordat er geen bewijs is - geen inbraaksporen, DNA of een teken dat ze vastgebonden is geweest - begint de politie te twijfelen of ze het verzonnen heeft. Twee vrouwelijke agenten proberen de waarheid te achterhalen. 

Netflix: Justice League - 21 september 

Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot) gaan op zoek naar mensen die ook superkrachten hebben. Op deze manier hopen ze een team te vormen die de wereld beschermt tegen nieuwe buitenaardse bedreigingen. Een tegenhanger van The Avengers dus! 

Netflix: The Politician - 27 september 

Scholier Payton Howard (Ben Platt) heeft één ambitie: president van de Verenigde Staten worden. Maar daarvoor moet hij eerst High School overleven en dat gaat allesbehalve makkelijk. Met o.a. Gwyneth Paltrow, Jessica Lange en Laura Dreyfuss

Bron: Netflix, Videoland, Cosmopolitan, Superguide | Beeld: Dirty Dancing 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f66fe7ae35be', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });