Deze Netflix tool is een echte lifesaver

Handig!

Het aanbod op Netflix is huge. Daarom is het uitkiezen van een film of serie soms één van de lastigste dingen die er bestaat. Maar die struggle is vanaf nu voorbij, want deze geweldige tool helpt je voortaan met kiezen.

Suggestie

Lees ook: Deze nieuwe Netflix serie is 100% bingewatch-waardig

De website ‘What The Hell Should I Watch On Netflix‘ helpt je een handje met het uitkiezen van een nieuwe film of serie. Soms duurt het een uur voor je eindelijk een keuze met je lover heb kunnen maken. Nu niet meer. Binnen enkele seconden heb je een suggestie voor een film of serie in het genre waar je zin in heb.

Keuze

Via de site kun je ‘Movie‘ en ‘Show‘ aanklikken en daarna kiezen uit een genre. Mocht het je niets uitmaken, dan kan je ook op ‘Random‘ klikken en verschijnt er een random Netflix-film of serie in beeld. Bij het voorstel dat je van de site krijgt, kun je vaak de trailer bekijken en staat er een korte beschrijving over de titel. Let wel op, omdat het een buitenlandse site is, staan niet alle titels op de Nederlandse Netflix.

Tijdwinst

Mocht de film of serie je niet zo aanspreken, dan kan je natuurlijk zo vaak als je wil de opties aanklikken tot er iets verschijnt dat wel je aandacht trekt. Het scheelt in ieder geval een hoop tijd, dus een chille avond kan voortaan gelijk van start gaan zonder eerst uren kibbelen.

Bron: NSMBL. Grazia | Beeld: Orange Is The New Black

Laatste nieuws