Celebs nemen het op voor Meghan en Harry

"Kunnen we allemaal niet gewoon wat vriendelijker zijn?"
Celebs nemen het op voor Meghan en Harry

Prins Harry en Meghan Markle kregen vorige week een flinke lading kritiek over zich heen. De royals zouden te regelmatig het vliegtuig pakken, dit terwijl beiden zich inzetten voor het milieu. Elton John regeerde maandag op de kritiek en nu laat ook zangeres Pink van zich horen. 

Reactie

Lees ook: Zien: Sussex'jes laten nooit eerder vertoonde huwelijksfoto's zien

"Ik ben blij dat mensen de hertog en hertogin van Sussex verdedigen", schrijft de 39-jarige zangeres op Twitter. De kritiek richt zich volgens Pink vooral op Meghan. "De manier waarop mensen haar behandelen is de meest publieke vorm van pesterij die ik in lange tijd heb gezien. Het gaat alle perken te buiten. Kunnen we allemaal niet gewoon wat vriendelijker zijn? We moeten onze kinderen laten zien dat het cool is om aardig te zijn."

Privévlucht

Ook Elton John deed zijn zegje:  "Ik voel mij vreselijk vanwege de vervormde en hatelijke berichtgeving in de media", schrijft de zanger op Twitter. "Prins Harry's moeder, prinses Diana, was een van mijn meest dierbare vrienden. Ik voel mij verplicht om Harry en zijn gezin te beschermen tegen de pers, die heeft bijgedragen aan de vroegtijdige dood van Diana." Elton zegt dat Harry en Meghan op zijn uitnodiging waren overgekomen. "Na een hectisch jaar met hard werk en toewijding aan goede doelen wilden David en ik het jonge gezin een privévakantie aanbieden in de veiligheid en rust van ons huis. Om ze te beschermen hebben we hun een privévlucht aangeboden." De zanger zegt dat hij ervoor heeft gezorgd dat de vlucht CO2-neutraal was. 

Bron: Panorama | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6e3d2789bb4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });