Aha! Zo krijg je dus die krassen van je zonnebril

Zou dit helpen?
Aha! Zo krijg je dus die krassen van je zonnebril

Hoe voorzichtig je ook met je favoriete sunnies om probeert te gaan, je ontkomt haast niet aan krasjes op de glazen. Maar ook daar is gelukkig een oplossing voor.

Microvezeldoekje 

Lees ook: Geen paniek! Zo ga je panic attacks te lijf

Je zonnebril komt in aanraking met zandkorrels op het strand, je stopt ‘m in je tas – in een hoesje weliswaar, maar toch – en ga zo maar door: er zijn vele manieren waarop jouw bril kan beschadigen. Die vervelende lichte krasjes er weer uitkrijgen? Met wat tandpasta en een microvezeldoekje kom je verder dan je denkt.

Voilà

Allereerst moet je je zonnebril in het licht houden om de krasjes te spotten, maak hem vervolgens schoon met een microvezeldoekje zodat er geen vuil achterblijft. Doe dan wat witte tandpasta (geen witter makende tandpasta of tandpasta met kleur) op je vinger die je gelijkmatig met cirkelende bewegingen over de glazen wrijft. Doe dit vijf minuten lang en spoel de glazen erna af met lauwwarm water. Dan alleen nog droogdeppen en je zonnebril zou weer als nieuw zijn. Enne, deze hack zou ook werken voor je telefoon! Al moet je dan natuurlijk wat voorzichtiger te werk moeten gaan. Succes!

Bron: E! Online | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0b00ee2e740', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });